Vložil: | Akarali |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Řecké gyros:
800 g vepřové kýty(nebo jehněčího, hovězího zadního či kuřecího masa)
| olej na pečení
| 3 lžičky Kotányi Mixu gyros
Postup přípravy receptu Řecké gyros:
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme přibližně na 1 cm široké proužky. Necháme nahřát velkou pánev. Na rozpálený olej vložíme maso a jen za občasného míchání zprudka osmahneme, aby maso dostalo správnou barvu.
Poté přidáme 3 lžičky Kotányi Mixu Gyros a zvolna dopečeme, aby se maso nepřipálilo.
Podáváme s opékanými bramborami nebo bílým chlebem.
Fotky receptu Řecké gyros:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!