Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řecké těstoviny se třemi druhy sýrů

fotka Řecké těstoviny se třemi druhy sýrů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Řecké těstoviny se třemi druhy sýrů:

1 balení těstovin  | 200 gr tvrdého sýra eidam  | 200 gr uzeného tvrdého sýra eidam  | 200 gr balkánského sýra  | 200 gr šunky nebo šunkového salámu  | 1 kelímek Ramy Cremefine ke šlehání

Postup přípravy receptu Řecké těstoviny se třemi druhy sýrů:

Těstoviny uvaříme do poloměkka (aby nebyly moc měkké a rozvařené), sýry nastrouháme na hrubém struhadle a vmícháme do lehce schladlých těstovin (v horkých se sýr slepí a špatně se pak promíchává), přidáme na kostičky nakrájenou šunku či šunkový salám, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme 1 kelímek Ramy Cremefine. Vše vlijeme do zapékací mísy (lépe z varného skla - nepřipéká se a raději do větší misky nebo do 2 středních), aby vrstva těstovin nebyla moc vysoká - tak kolem 5 cm. Pečeme do růžova. Můžeme podávat jen tak, nebo např. s okurkovým salátem, rajčetem...


Fotky receptu Řecké těstoviny se třemi druhy sýrů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řecké těstoviny se třemi druhy sýrů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !