Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ředkvičková pomazánka s játrovou paštikou

fotka Ředkvičková pomazánka s játrovou paštikou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Ředkvičková pomazánka s játrovou paštikou:

200 g rostlinné máslo  | 2 lžíce bílý jogurt  | 1 lžíce hustá smetana  | 1 konzerva játrová paštika  | 2 svazečky ředkvičky  | špetka sůl, mletý pepř  | 1 lžíce nadrobno nasekaná čerstvá pažitka  | 2 rajčata

Postup přípravy receptu Ředkvičková pomazánka s játrovou paštikou:

V misce na přípravu pomazánky utřeme dohladka rostlinné máslo s bílým jogurtem, se smetanou a játrovou paštikou. Potom přidáme omyté a očištěné ředkvičky nastrouhané na jemném struhadle, sůl podle chuti a trochu mletého černého pepře. Vše důkladně promícháme a odložíme na chladné místo nebo do chladničky na 30 min. Pomazánku mažeme na chléb, pečivo nebo na sendvič. Podáváme posypané nadrobno nasekanou čestvou pažitkou a ozdobéné kolečky rajčat.


Fotky receptu Ředkvičková pomazánka s játrovou paštikou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ředkvičková pomazánka s játrovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !