Použité suroviny receptu Ředkvičky zapečené s medem a skořicí:
1/4 kg ředkviček, pečlivě omytých,případně předvařených a přepůlených
| 1 lžíci medu
| 1 lžíci rozpuštěného másla
| 50 g krupicového cukru
| skořice na dochucení
| drcené oříšky a zakysanou smetanu k podávání
Postup přípravy receptu Ředkvičky zapečené s medem a skořicí:
Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Ředkvičky naklaďte vedle sebe do pekáčku, zapékací formy nebo do formy na muffiny (tak budete mít rovnou jednotlivé porce). Přelijte máslem s medem a skořicí. Pocukrujte a asi půl hodiny zapékejte. Ředkvičky zapečené s medem a skořicí podávejte teplé nebo vychladlé a pokud chcete i se zakysanou smetanou a drcenými oříšky.
Fotky receptu Ředkvičky zapečené s medem a skořicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!