Použité suroviny receptu Rendlík s masem a čínským zelím :
250-300 g zadního hovězího masa
| 250-300 g jehněčího
| 250-300 g vepřového masa
| 2-3 stroužky česneku
| 2 ks rajčata
| 2 ks cibule
| hlávka čínského zelí
| 50 g rostliného tuku
| dle chuti sladká paprika
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| 1/8 l bílého vína
Postup přípravy receptu Rendlík s masem a čínským zelím :
Omyté maso nakrájíme na kostky, česnek oloupeme a nadrobno nakrájíme. Rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, cibuli na kostičky a zelí na proužky.
V hrnci rozehřejeme tuk a postupně na něm dohněda opečeme kostky masa, přidáme česnek a cibuli a jakmile zesklovatí vložíme rajčata. Osolíme, opepříme, zasypeme trochou papriky a přiklopené pokličkou na mírném ohni dusíme asi 30 - 40 minut.
Pak přidáme nakrájené zelí, zamícháme, zalijeme vínem a ještě 10 minut dusíme. Příloha-brambory.
Fotky receptu Rendlík s masem a čínským zelím :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!