Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rendlíkové hovězí maso s brambory

fotka Rendlíkové hovězí maso s brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rendlíkové hovězí maso s brambory:

brambory  | 1/2 šálku řapíkatého celeru  | 1/2 šálku mrkve  | 1/2 šálku cibule  | 1/2 kg hovězího masa  | na obalení  | 1,5 lžíce hl. mouky  |  sůl

Postup přípravy receptu Rendlíkové hovězí maso s brambory:

Maso nakrájíme na menší kostky, obalíme v mouce a orestujeme na oleji. Pak maso zalijme malým množstvím teplé vody nebo vývarem a dusíme doměkka. Průběžně podle potřeby podléváme vodou.
Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, mrkev na kolečka, brambory na kostičky a celer na proužky. Odebereme požadované množství. Zvlášť orestujeme na cibulce mrkev, celer, brambory a zalijeme vodou. Vaříme asi 10 minut.
Zeleninu přidáme k téměř měkkému masu a dusíme společně asi 10 minut, až jsou maso i brambory uvařené. Maso ochutíme solí.
Rendlíkové hovězí maso s brambory podáváme s kukuřičným chlebem.


Fotky receptu Rendlíkové hovězí maso s brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rendlíkové hovězí maso s brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !