Použité suroviny receptu Řezy z vepřového masa v hořčičné omáčce:
500 g vepřových plátků
| 20 g másla
| 2 lžíce hladké mouky
| 2 dl sladké smetany
| 2 lžíce ostré hořčice
| 1 lžička nastrouhaného křenu
| 3 lžíce oleje
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Řezy z vepřového masa v hořčičné omáčce:
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na pánvi, vyjmeme a uschováme v teple. Na pánev vložíme máslo, přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku. Přilijeme smetanu, přidáme hořčici a nastrouhaný křen a necháme několik minut provařit.
Do omáčky vložíme plátky masa a několik minut vše ještě prohříváme.
Fotky receptu Řezy z vepřového masa v hořčičné omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!