3 cibule
| 4 kuřecí prsa
| sladká paprika
| 1,5 dl vývaru či vody
| 300 g jogurtu
| 300 g strouhaného sýra
Postup přípravy receptu Římovské maso :
3 cibule nakrájená na kolečka osmahneme na oleji dorůžova. Jakékoliv maso (kuře nebo vepřové plátky) obalit v mleté paprice (kdo má rád pálivější jídla, může přidat pálivou) a dát do pekáčku na cibuli, podlít 1,5 dl vody (nebo vývaru), péct 20 min. (kuře raději 35 min.) na 180-200°C. Pak na to vylít čistý jogurt smíchaný s 300 g strouhaného sýra a péct dalších 20 min. S bramborem a zelenininovým salátem je to vynikající jídlo.
Fotky receptu Římovské maso :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!