Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Římská pečínka s játry

fotka Římská pečínka s játry
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Římská pečínka s játry:

500 g předního hovězího bez kosti  | 100 g vepřových nebo drůbežích jater  | 150 g bůčku  | 2 housky  |  mléko  | 6 vajec  | 1 cibule  |  kopr, petrželka, rozmarýn  |  sádlo  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Římská pečínka s játry:

Maso, játra, cibuli, česnek najemno umelte. Housku namočte do mléka, vymačkejte, 4 vejce uvařte natvrdo. Bylinky nasekejte najemno. Smíchejte s houskou, 2 vejci a bylinkami, osolte a opepřete. Hmotu rozložte do vymazaného pekáče. Napřed použijte polovinu, na ni dejte oloupaná uvyřená vejce a zakryjte zbytkem směsi. Pečte asi hodinu a podávejte s bramborami a salátem.


Fotky receptu Římská pečínka s játry:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Římská pečínka s játry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles