Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řízek po kovářsku

fotka Řízek po kovářsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Řízek po kovářsku:

600 g vepřové kýty  | 1 dl světlého piva  | 2 ks cibule  | 4 lžíce hořčice  |  sůl  |  pepř  |  olej  |  hladká mouka  | 1 ks vejce  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Řízek po kovářsku:

Připravíme si marinovanou cibuli. Oloupeme ji, nakrájíme na kolečka a naložíme do světlého piva. Marinujeme.

Nakrájené maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na jednu polovinu masa dáme marinovanou cibuli, druhou přeložíme a konce naklepeme - obě části tímto trochu spojíme.

Řízky obalíme v klasickém trojobalu. Rozpálíme si dostatek oleje na pánvi a řízek po kovářsku usmažíme.


Fotky receptu Řízek po kovářsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řízek po kovářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !