Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Řízek Regina:
600 g vepřová kýta
| 80 g tvrdý sýr
| 80 g šunka
| 2 ks vejce
| žampiony, kapie, cibule, olej, máslo, mouka, sůl, pepř
Postup přípravy receptu Řízek Regina:
Plátky z kýty naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Mezitím si připravíme roládku ze šunky a sýra a to tak, že na stůl položíme plátek sýru, na něj plátek šunky a plníme míchanými vejci s cibulkou, žampiony a kapií. Svineme v roládku, kterou klademe na opečený řízek. Z výpeku si připravíme přírodní šťávu. Před podáváním dáme řízek i s roládkou zapéci do trouby. Podáváme řízek podlitý šťávou a zdobený černou olivou. Jako přílohu můžeme použít hranolky nebo různě upravenou rýži.
Fotky receptu Řízek Regina:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!