Postup přípravy receptu Řízek s pikantní nádivkou:
Kuřecí prsíčka opláchneme, osušíme a nožem do nich vyřízneme kapsy.
Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Pomocí elektrického šlehače játrovou paštiku smícháme se změklým máslem, smetanou, portským, petrželí, 1 lžičkou tymiánu, cibulí a solí. Přidáme zelený pepř a játrovou hmotou vyplníme kapsy. Zašpendlíme je párátky. Řízky přeneseme na roštovací plech.
Smísíme olej, papriku, zbývající tymián a maso směsí potřeme. Troubu přepneme na grilování a necháme důkladně prohřát. Poté maso ještě jednou potřeme a grilujeme po obou stranách asi 8 min.
Hotové maso lehce osolíme a servírujeme ještě teplé s míchaným salátem a bagetou. Podle libosti můžeme pak ještě posypat čerstvým tymiánem.