Vložil: | SRNA |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Řízky Friduš:
3 vejce
| 1 lžíce soli
| 1/2 lžičky pepře
| 1/2 lžičky majoránky
| 1/2 lžičky solamylu
| 1 lžička sladké papriky
| 1 lžička pálivé papriky
| 3 lžíce ostrého kečupu
| 4-5 stroužků česneku (nastrouhat)
| 5 plátků vepřových řízků
Postup přípravy receptu Řízky Friduš:
V misce si rozmícháme všecny suroviny (bez masa). Maso si naklepeme, ale nesolíme. Nnaložíme ho do nálevu, který jsme si připravily, a necháme odležet 12-24 hodin. Potom upečeme na pánvi. Příloha jsou brambory nebo hranolky.
Fotky receptu Řízky Friduš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!