600 g kuřecích řízků
| 1 lžička steakového koření
| 3 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| 50 ml koňaku
| 100 g anglické slaniny
| 120 g žampiónů
| 120 g zelených fazolek /mražených/
| 200 ml bílého vína
| bobkový list
| špetka tymiánu
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Řízky na víně:
Prsa nakrájíme na plátky, naklepeme je a okořeníme. Na pánvi na másle s olejem plátky prudce opečeme. Pak je přelijeme koňakem a zapálíme. Pak maso udržujeme v teple. Žampiony nakrájíme na plátky, fazolky necháme rozmrazit, slaninu nařežeme nadrobno.Do výpeku vložíme kostičky slaniny, žampiony, fazolky a orestujeme. Zalijeme vínem, přidáme koření, opečené maso a dusíme 10 min. Podáváme je s rýží přelité omáčkou.
Fotky receptu Řízky na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!