Postup přípravy receptu Řízky s medovou omáčkou a mangem:
Rýži krátce osmahneme na 1 lžíci másla, přilijeme 400 ml osolené vody a rýži dusíme asi 20 minut. Limetky omyjeme, jednu tence oloupeme a kůru nakrájíme na tenké nudličky. Šťávu vymačkáme. Další limetku nakrájíme na tenké dílky. Mango oloupeme a rozkrájíme na kostičky. Opékáme asi 2 minuty na 1 lžíci másla, vyjmeme a udržujeme teplé. Řízky opékáme na rozehřátém oleji po každé straně asi 4-5 minut. Osolíme a opepříme. Vyjmeme a udržujeme v teple. Výpek rozředíme octem a necháme přejít varem. Pak vmícháme med, limetkovou kůru a zázvor a asi 2 minuty povaříme. Přidáme limetkovou šťávu, krátce prohřejeme, vložíme řízky a necháme povařit. Řízky s medovou omáčkou, mangem a rýží rozdělíme na předehřáté talíře. Podáváme ozdobené limetkovými dílky.