Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rizoto s liškami

fotka Rizoto s liškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Rizoto s liškami:

400 g italské kulatozrnné rýže  | 350 g lišek  | 1 - 2 cibule  | 120 g másla  | 120 g pancetty  | 120 ml smetany ke šlehání  | 2 l vývaru  | 160 g parmezánu

Postup přípravy receptu Rizoto s liškami:

V kastrolu rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a orestujeme ji dozlatova. Přidáme lišky (nakrájené na větší kusy, menší necháme vcelku) a polovinu množství pancetty nakrájené na nudličky a ještě chvíli restujeme. Přisypeme rýži a opékáme ji, dokud není lesklá a zrnka nezprůsvitní.
Zalijeme vývarem a necháme vařit na malé teplotě asi 20 minut bez míchání. Po patnácti minutách přilijeme smetanu a lehce promícháme. Hotová rýže musí být al dente a rizoto spíš řidší. Na závěr přidáme zbytek pancetty, který jsme mezitím opekli na pánvi a jednotlivé porce sypeme strouhaným parmezánem.


Fotky receptu Rizoto s liškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto s liškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !