Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto s vepřovým masem

fotka Rizoto s vepřovým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rizoto s vepřovým masem:

2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 300-400 g vepřového masa  | špetka soli  | špetka mletého pepře  | 1 červená paprika  | 2 menší rajčata  | 150 g žampionů  | 100 ml bílého vína  | 300 -400 g dušené rýže  | trochu petrželky

Postup přípravy receptu Rizoto s vepřovým masem:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a osmahneme. Doplníme nakrájenou paprikou, oloupanými nakrájenými rajčaty, osolíme, opeříme a chvíli podusíme. Vmícháme plátky žampionů, podlijeme vínem, a když se alkohol vydusí, přidáme dušenou rýži. Rizoto podle chuti přisolíme a prohřejeme. Ozdobíme petrželkou.


Fotky receptu Rizoto s vepřovým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto s vepřovým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !