Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto s vepřovým masem a pórkem

fotka Rizoto s vepřovým masem a pórkem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rizoto s vepřovým masem a pórkem :

125 g rýže  | 500 g vepřové kýty  | 4 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce solamylu a kari  | 600 g pórku  | 1 ks mrkev  | 100 g hrášku a kukuřice - konzervy  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Rizoto s vepřovým masem a pórkem :

Rýži přivedeme do varu, 20 minut pozvolna dusíme. Na rozpáleném oleji prudce osmahneme maso nakrájené na nudličky posypané solamylem a pokapané sójovou omáčkou. Osmahlé kousky vyjmeme a položíme stranou. Do vypečené šťávy nasypeme na kroužky nakrájený pórek, kukuřici, hrášek a podusíme. Přidáme maso a rýži, opepříme, osolíme a přidáme ještě trošku sójové omáčky.


Fotky receptu Rizoto s vepřovým masem a pórkem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto s vepřovým masem a pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles