Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto se špekem na víně

fotka Rizoto se špekem na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rizoto se špekem na víně:

160 g rýže  | 1 cibule  |  olivový olej  | 500 ml zeleninového vývaru (bujón)  | 500 ml jablečné šťávy  | 400 ml bílého vína  | 1 jablko nakrájené na kostičky  | 80 g opečených kostiček špeku  | 100 g mladého pórku  | 80 g másla  | 50 g strouhaného sýru  |  sůl  |  mletý pepř  |  tymián  |  rozmarýn

Postup přípravy receptu Rizoto se špekem na víně:

Cibuli oloupeme, omyjeme a jemně nasekáme. V hrnci rozpálíme trochu oleje a cibuli na něm orestujeme. Potom přidáme rýži, opět orestujeme, podlijeme bílým vínem, jablečnou šťávou a vývarem a vaříme na mírném ohni kolem 20 minut, aby rýže byla měkká. Pak přidáme špek, kostičky jablek, jemně nakrájený pórek, strouhaný sýr a máslo a krátce promícháme. Osolíme, opepříme a dozdobíme čerstvými bylinkami.


Fotky receptu Rizoto se špekem na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto se špekem na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !