Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.07. 2025
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto z bažanta

fotka Rizoto z bažanta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Rizoto z bažanta:

1 ks bažanta  | 50 g másla  | 2 ks cibule  | 100 g hříbků  | 2 šálky rýže  | 50 g tvrdého sýra  |  kmín, pepř, hřebíček a sůl podle chuti

Postup přípravy receptu Rizoto z bažanta:

Bažanta dusíme na másle a nasekané cibuli. Na zbytku másla dusíme hříbky. Připravíme si rýži, kterou předem podusíme. Maso měkkého bažanta nakrájíme na kostičky a s hříbky vše zamícháme do rýže. Přidáme kmín, pepř a dusíme ještě asi 20 minut v troubě. Sypeme sýrem.


Fotky receptu Rizoto z bažanta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto z bažanta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !