Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě

fotka Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě:

2 sáčky rýže  | 1 konzerva vepřové konzervy ve vlastní šťávě  | 1 cibule  | 1 sáček mražené zeleniny  | špetka provensálského koření

Postup přípravy receptu Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě:

Podle návodu na krabici uvaříme rýži. Z konzervy vybereme sádlo, které se většinou vyskytuje po okrajích, kdyby ho bylo málo, můžeme přidat obyčejné sádlo či jiný omastek. Na sádle osmahneme cibulku a přidáme restovat na malé kousky nakrájené maso z konzervy. Přidáme zeleninu, uvařenou rýži, osolíme a chvíli dusíme. Nakonec okořeníme.

Nakonec můžeme sypat strouhaným sýrem.


Fotky receptu Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !