Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rokforové chlebíčky s hruškou

fotka Rokforové chlebíčky s hruškou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rokforové chlebíčky s hruškou:

6 krajíčků veky  |  Na pomazánku:  | 1 menší hruška o váze asi 100 g  |  šťáva z poloviny citronu  | 100 g sýra s modrou plísní, nahrubo nastrouhaného  | 4-5 lžic žervé nebo lučiny  | 4-5 lžic pomazánkového másla  |  případně špetka cukru  |  Na ozdobu:  |  rozpůlené vlašské ořechy  |  kousky sýra s modrou plísní

Postup přípravy receptu Rokforové chlebíčky s hruškou:

1. Hrušku nakrájejte na drobné kousíčky a pokapejte citronovou šťávou; ovoce pak nezhnědne. V misce promíchejte plísňový sýr, žervé či lučinu a pomazánkové máslo. Spojte s hruškami a podle potřeby dotáhněte špetkou cukru.

2. Potřete chlebíčky pomazánkou a ozdobte vlašskými ořechy a sýrem.

Šťavnatá hruška
Odolejte pokušení hrušku nastrouhat – pustila by moc šťávy. Raději ji nakrájejte nožem na malinké kousíčky. Pokud by z ní i přesto vyteklo příliš mnoho tekutiny, trochu odlijte.


Fotky receptu Rokforové chlebíčky s hruškou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rokforové chlebíčky s hruškou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !