Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roláda s tuňákem a ricottou

fotka Roláda s tuňákem a ricottou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Roláda s tuňákem a ricottou:

250 g mouka pšeničná hladká  | 2 ks vejce  | trochu sůl  | 2 x 160 g tuňák Rio Mareve vlastní šťávě  | 300 g ricotta  | 50 g parmezán strouhaný  | 1 lžíce do náplně a 30 lístků do omáčky bazalka - čerstvá, sekaná  | 1 nasekaný stroužek do náplně + 3 stroužky do omáčky česnek  | 3 lžíce olej olivový extra panenský  | 3 lžíce mléko polotučné

Postup přípravy receptu Roláda s tuňákem a ricottou:

Z mouky, vajec a trošky vody si na pracovní desce připravíme těsto. Těsto rozválíme do tenké vrstvy. V míse si připravíme směs z ricotty, česneku, bazalky, parmezánu a okapaného tuňáka. Tuto směs vložíme na rozválené těsto a rozetřeme až k okrajům v tloušťce cca 1 cm. Poté těsto smotáme do rolády a tu ve vroucí vodě povaříme asi 20 minut. Roládu necháme oschnout a můžeme ji servírovat s rajčatovou omáčkou a posypanou parmezánem.


Fotky receptu Roláda s tuňákem a ricottou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roláda s tuňákem a ricottou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !