1 kg vepřového masa
| 7 ks vejce
| 4 lžíce kremžské hořčice
| 100 g šunky
| 1 kelímel zakysané smetany
| sůl
| olej
| petržel
Postup přípravy receptu Roláda s vepřového masa:
Do pomletého vepřového masa přidáme sůl, vejce a mléko. Vše smícháme a nejlépe do druhého dne uložíme do ledničky.
Vejce na rozpáleném tuku na pánvi usmažíme a přimícháme k nim sekanou zelenou petrželku. Osolíme.
Druhý den si dáme na vál igelit, na něj rozetřeme mleté maso, potřeme kremžskou hořčicí, poklademe plátky šunky a přidáme vychlazená usmažená vejce s petrželkou.
Pomocí igelitu stočíme do rolády a překlopíme do máslem vymazaného pekáče. Sekanou upečeme. Během pečení zalijeme masovou roládu kysanou smetanou.
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem. Takto připravená sekaná je dobrá i studená s chlebem.
Fotky receptu Roláda s vepřového masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!