Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roláda z divočáka

fotka Roláda z divočáka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Roláda z divočáka:

1 kg kančí kýty  | 3 lžíce oleje  | 5 lžic másla  | 5 vajec  | 4 nožičky párků  | 3 sterilované okurky  | 2 cibule  | 1 lžíce hladké mouky  | špetka soli

Postup přípravy receptu Roláda z divočáka:

Kýtu upravíme tak, aby z ní vznikl větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu odležet. Mezitím si usmažíme vejce. Vychladlá vejce navrstvíme na plát masa, přidáme párky, posypeme drobně nakrájenou cibulí a kyselou okurkou. Plát opatrně srolujeme a ovážeme motouzem. Potřeme olejem a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Podléváme vývarem a přeléváme vypečenou šťávou. Těsně před podáváním přelijeme roládu rozpuštěným máslem.


Fotky receptu Roláda z divočáka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roláda z divočáka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !