4 plátky hovězího masa na rolády
| 6 - 8 plátků opečené slaniny
| hořčici, sůl, pepř
| 2 - 3 sterilované okurky
| 1/8 l suchého červeného vína
| 1 l masového vývaru
Postup přípravy receptu Roládky z hovězího masa:
Plátky hovězího masa omyjeme, osušíme a z jedné strany potřeme hořčicí a okořeníme solí a pepřem. Nyní nakrájíme slaninu a okurky na malé kousky. Plátky masa poklademe takto připravenými kousky a zarolujeme. Spíchneme párátkem. Ještě jednou zvenku trochu posolíme, opepříme a poprášíme moukou. V rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran. Zalijeme dílem vývaru a vína. Necháme asi 90 minut dusit, přitom neustále podléváme vývarem. Roládky vytáhneme a udržujeme v teple. Omáčku dle vlastní chuti dokořeníme a přimícháme ještě trochu hořčice.
Fotky receptu Roládky z hovězího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!