Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rolády z mletého masa v zelném kabátu

fotka Rolády z mletého masa v zelném kabátu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rolády z mletého masa v zelném kabátu:

1 starší houska  | asi 1 kg bílého zelí  | 2 cibule  | 1 kg mletého masa  |  1 vejce  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu

Postup přípravy receptu Rolády z mletého masa v zelném kabátu:

Housku namočíme. Celé zelí vložíme do vroucí vody a počkáme, dokud se listy nezačnou uvolňovat, odebereme 8 listů a zbytek zelí nakrájíme nadrobno. Cibuli nakrájíme nadrobno, dobře prohněteme s vymačkanou houskou, mletým masem a vejcem. Ochutíme solí, pepřem a protlakem. Zelné listy rozložíme a na ně klademe směs masa.okraje listů zahneme dovnitř a srolujeme. Zavážeme nití a pečeme na 180°C v předehřáté troubě asi hodinu. Po 30 minutách otočíme, přiklopíme a dopečeme.


Fotky receptu Rolády z mletého masa v zelném kabátu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rolády z mletého masa v zelném kabátu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !