Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Rómský salát:
300 g vařeného hovězího masa (6 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření, 1 bobkový list, 2 stroužky česneku, půl cibule)
| 2 zelené papriky
| 1 červená paprika
| 2 rajčata
| 2 sterilované okurky
| 1 červená cibule
| 2 lžíce nasekané zelené petrželky
| 1 lžíce octa
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Rómský salát:
Omyté hovězí maso dáme do studené vody, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list, česnek a cibuli v celku. Uvaříme doměkka, maso vyjmeme a necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. Přidáme na plátky nakrájené okurky, nakrájenou cibuli, rajčata a papriky. Salát dochutíme pepřem, octem a solí. Necháme v lednici proležet. Podáváme ozdobené kolečky červené papriky a petrželkou.
Fotky receptu Rómský salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!