250 ml voda
| 0.5 ks citron
| 1 lžíce kečup jemný
| 1 ks slepičí bujón v kostce
| 2 plátky šunka
| 20 g želatina
Postup přípravy receptu Rosolová srdíčka :
Z vody a slepičího bujónu připravíme vývar.
Do poloviny vychladlého vývaru vložíme želatinu a necháme nabobtnat. Zbytek vývaru osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, přidáme lžíci kečupu a přivedeme k varu. Přilijeme nabobtnalou želatinu, vložíme šunku nakrájenou na nudličky a za stálého míchání chvíli povaříme.
Směs nalijeme do tvoříte ve tvaru srdíčka (nebo jakéhokoli jiného tvaru) a necháme ztuhnout.
Srdíčka doplněná zeleninou jsou hezkou ozdobou talíře.
Fotky receptu Rosolová srdíčka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!