Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rostbíf

fotka Rostbíf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rostbíf:

1 a 1/2 kg hovězí roštěné  | podle chuti sůl  | podle chuti pepř  | podle potřeby olej

Postup přípravy receptu Rostbíf:

Maso vcelku opláchneme, odkrojíme viditelný tuk, povrch mělce nakrojíme podélně i příčně, osolíme, opepříme a dáme asi na 4 hodiny uležet. Pak maso prudce ze všech stran prudce opečeme na pekáči na oleji v rozpálené troubě, oheň ztlumíme a za občasného obracení a podlévání zvolna pečeme. Rostbíf musí uvnitř zůstat růžový, ne však krvavý. Zjistíme to tak, že při zmáčknutí rukou by mělo pružit, neměla by však vytéci krev. Obvyklá doba pečení je 45 – 55 minut.



Fotky receptu Rostbíf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rostbíf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !