Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rostbíf se zelenou omáčkou

fotka Rostbíf se zelenou omáčkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rostbíf se zelenou omáčkou:

1 kg rostbífu  | dle chuti: sůl a pepř  | 4 lžíce oleje  | 4 vejce  | 1 žloutek  | 300 g zakysané smetany  | 3 lžíce oleje  | dle chuti: šťáva z poloviny citrónu  | 2 lžíce octa  | 1 lžíce hořčice  | 150 g směsi bylin (pažitka, petrželka, kerblik, kopr)

Postup přípravy receptu Rostbíf se zelenou omáčkou:

Předehřejeme troubu na 150 stupňů. Rostbíf opláchneme a osušíme, vetřeme sůl a pepř. Opečeme na 3 lžících oleje.
Plech potřeme 1 lžící oleje, vložíme maso a pečeme v troubě asi 25 minut. Zabalíme do alobalu a necháme odležet.
Vejce uvaříme natvrdo, poté je prudce zchladíme, oloupeme a pokrájíme na kostičky. Žloutek dobře promícháme se zakysanou smetanou. Po kapkách přidáváme olej. Ochutíme citrónovou šťávou, octem, hořčicí a osolíme. Byliny posekáme. Spolu s vejci vmícháme do zakysané smetany. Rostbíf pokrájíme na plátky a podáváme se zelenou omáčkou.


Fotky receptu Rostbíf se zelenou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rostbíf se zelenou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !