Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.12. 2025
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Roštěná na selské omeletě

fotka Roštěná na selské omeletě
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Roštěná na selské omeletě:

3 vejce  | 1/4 cibule červené  | 20 g slaniny  | 1 plátek hovězí roštěné  | 3 brambory menší  |  sůl  |  pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Roštěná na selské omeletě:

Plátek masa očistíme, lehce naklepeme, opepříme a potřeme olejem. Necháme odležet.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo klínky. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Vejce rozšleháme a opepříme.
Na pánvi rozškvaříme slaninu, vmícháme polovinu nakrájené cibule, poklademe plátky brambor a zalijeme rozšlehanými vejci. Pečeme pomalu z obou stran.
Na jiné pánvičce si na oleji prudce opečeme plátek roštěné. Z každé strany pečeme asi 2 minuty.
Selskou omeletu přesuneme na talíř, na ni položíme roštěnou, posypeme jarní cibulkou a přelijeme výpekem z masa. Podáváme se sterilovanou paprikou, kyselou okurkou a hořčicí.


Fotky receptu Roštěná na selské omeletě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěná na selské omeletě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !