Použité suroviny receptu Roštěná s růžičkovou kapustou:
3 plátky roštěné
| 1 lžička másla
| 5 str. česneku
| 10 malých kapustiček
| sůl a pepř
| olej
Postup přípravy receptu Roštěná s růžičkovou kapustou:
Roštěnku nakrájíme na plátky, které tence rozklepeme a nakrájíme na kousky přibližně 5 x 5 cm. Maso opepříme, potřeme olejem a necháme alespoň půl hodiny rozležet v chladu.
Česnek nakrájíme na tenké plátky. Růžičkovou kapustičku očistíme a krátce povaříme ve vroucí osolené vodě doměkka. Potom je slijeme a rozkrojíme na půlky.
Plátky česneku necháme zpěnit na oleji a potom je vyjmeme. Na stejném oleji opečeme plátky masa. Potom přidáme česnek, kapustičky a vše prohřejeme. Nakonec podle chuti přidáme sůl, pepř a pokrm zjemníme máslem.
Fotky receptu Roštěná s růžičkovou kapustou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!