Použité suroviny receptu Roštěná s smetanovou omáčkou se zeleným pepřem:
2 plátky steakové roštěné
| 2 lžíce zeleného pepře nakl.
| 100 ml bílého vína
| 100 ml sladké smetany
| olej a jíška
| sůl
Postup přípravy receptu Roštěná s smetanovou omáčkou se zeleným pepřem:
Steakové plátky z hovězí roštěné po okrajích několikrát nařízneme. Potřeme olejem a necháme několik hodin odležet.
Na rozpáleném oleji steaky opékáme z každé strany asi 3 minuty. Podle potřeby zmírníme plamen. Potom maso vyjmeme a teprve nyní osolíme. Výpek zalijeme vínem, vmícháme zelený pepř a povaříme. Podlijeme smetanou a podle potřeby zahustíme trochou hotové jíšky.
Fotky receptu Roštěná s smetanovou omáčkou se zeleným pepřem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!