Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Roštěnka - debrecín:
4 roštěnky (každá 150 g)
| sladká paprika
| sardelové máslo
| 100 g vepřového
| 100 g uzeného
| strouhanka
| 1 vejce
| 10 g mouky
| 1/8 l červeného vína
| 50 g slaniny
| 1 cibule
Postup přípravy receptu Roštěnka - debrecín:
roštěnky naklepeme, posolíme, posypeme sladkou paprikou pomažeme sardelovým máslem. Nasekáme vepřové a uzené maso, ne polovičku na kostičky nakrájené slaniny, strouhanku a vše cháme pomocí jednoho vejce. Tuto směs naneseme na roštěnky, zavineme a zavážeme. Dáme je dusit na druhou polovinu slaniny se zpěněnou drobně nakrájenou cibulí. Měkké roštěnky se zapráší moukou a podlijí červeným vínem.
Fotky receptu Roštěnka - debrecín:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!