Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěnka - debrecín

fotka Roštěnka - debrecín
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Roštěnka - debrecín:

4 roštěnky (každá 150 g)  |  sladká paprika  |  sardelové máslo  |  100 g vepřového  | 100 g uzeného  |  strouhanka  | 1 vejce  | 10 g mouky  | 1/8 l červeného vína  | 50 g slaniny  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Roštěnka - debrecín:

roštěnky naklepeme, posolíme, posypeme sladkou paprikou pomažeme sardelovým máslem. Nasekáme vepřové a uzené maso, ne polovičku na kostičky nakrájené slaniny, strouhanku a vše cháme pomocí jednoho vejce. Tuto směs naneseme na roštěnky, zavineme a zavážeme. Dáme je dusit na druhou polovinu slaniny se zpěněnou drobně nakrájenou cibulí. Měkké roštěnky se zapráší moukou a podlijí červeným vínem.


Fotky receptu Roštěnka - debrecín:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěnka - debrecín
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !