Postup přípravy receptu Roštěnky v alobalu:
Roštěnky je dobré před pečením připravit a nechat odležet kvůli chuti a maso taky trochu zkřehne. Roštěnky nakrájíme po celém okraji kolem dokola, aby se při pečení nezkroutily. V misce si smícháme trochu oleje s worcestrem a pepřem, tím roštěnky potřeme a dáme do ledničky.
Po odležení masa, vezmeme alobal na něj položíme jeden plátek roštěnky potřeme plnotučnou hořčicí a poklademe na to nakolečka nakrájenou cibuli. Přiklopíme to druhým plátkem roštenky, na ten dáme žampiony + na dlouhé nudličky nakrájenou kapii a celé to zasypeme strouhanou nivou, aby to nepadalo okolo a zabalíme do alobalu tak, aby nevytekla šťáva.
Pečeme v troubě na 180° zhruba 50 minut.
Podáváme se vším možným, nejraději s bramborovými dukátky: brambory nakrájíme na plátky, posolíme, poskládáme na lehce vymaštěný plech a zhruba 20 minut před dopečením masa přidáme do trouby, kde upečeme do zlatova.