Postup přípravy receptu Roštěnky v pikantním nálevu:
Roštěnky naklepeme. Všechny přísady nakládací směsky smícháme, dobře vyšleháme. Touto směskou protáhneme naklepané roštěnky a necháme marinovat poskládané na sobě 1-2 dny v lednici, zbytek marinády nalijeme na maso. Pak na tuku roštěnky smažíme 5-6 minut po jedné straně a po jejich otočení přilijeme zbylou marinádu a doděláme. Roštěnky klademe na talíře a dáme na ně opatrně vyňatou usmaženou směsku. Můžeme dát i volské oko (sázené vejce) s kouskem šunky a obložíme zeleninou. Příloha: hranolky, opékané brambory, rajčatový nebo jiný zeleninový salát.
Fotky receptu Roštěnky v pikantním nálevu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!