Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rožeň Viléma Tella

fotka Rožeň Viléma Tella
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rožeň Viléma Tella:

700 g vepřová kýta  |  karotka  | 1/2 petržel  | kousek celer  | 5 zrnek pepř  | 3 hřebíček  | 5 lžic olej  |  bobkový list  | 100 g cukr  | 5 jablka  |  sterilovaný celer  | na oblohu nakládané houby a kapie

Postup přípravy receptu Rožeň Viléma Tella:

Maso nakrájíme na čtverečky, karotku, petržel a celer na malé kousky a dáme střídavě do kameninové nádoby. Přidáme pepř, hřebíček, bobkový list, zalijeme olejem a necháme 6 hodin proležet. Pak maso napichujeme na jehlice a grilujeme. Cukr rozehřejeme s trochou vody, až vznikne karamel, namáčíme v něm jablka, až jim praskne slupka. Na každou porci napíchneme po jednom.


Fotky receptu Rožeň Viléma Tella:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rožeň Viléma Tella
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka