Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ruská podžárka

fotka Ruská podžárka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Ruská podžárka:

750 g vepřové kýty nebo plece  | 250 g jablek  | 1/2 l vývaru z kostky (nejléope vepřová šťáva)  | 2 cibule  |  sádlo  |  hl. mouka  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Ruská podžárka:

Vepřové maso nakrájíme na nudličkya prudce opečeme na sádle. Přidáme cibuli nasekanu na drobno, osolíme, opepříme a osmahneme. Přidáme pokrájená jablka, zalijeme vývarem a zahustíme moučným máslem (kousek másla obalíme v mouce a vložíme k masu). Dusíme do měkka, podáváme s brambory.


Fotky receptu Ruská podžárka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ruská podžárka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !