Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ruské bifteky

fotka Ruské bifteky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ruské bifteky:

200 g hovězího masa mletého  |  sůl  |  pepř  | 20 g hladké mouky  | 30 g oleje nebo 100% ztuženého tuku  | 1/8 l smetany  | 50 g cibule

Postup přípravy receptu Ruské bifteky:

Mleté maso promícháme se solí a s pepřem a rozdělíme na čtyři díly. Uděláme bochánky, obalíme je v hladké mouce a pečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, ještě ji dozlatova osmažíme podlijeme vodou a patnáct minut dusíme. Pak zalijeme smetanou, promícháme a prohřejeme a ihned podáváme. Podáváme s bramborovou kaší, se zeleninovým salátem apod.


Fotky receptu Ruské bifteky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ruské bifteky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !