Vložil: | lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí roláda:
500 g vařeného nebo pečeného kapřího masa
| 1 cibule
| 3 vejce
| 120 g másla
| dle chuti: petrželka, mletý pepř a strouhaný muškátový oříšek
| dle potřeby: strouhanka
| na omeletu:
| 1/4 l mléka
| 1 vejce
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Rybí roláda:
Rybu vykostíme a drobně usekáme. Přidáme pokrájenou cibulku, špetku pepře, soli a muškátového květu nebo oříšku. Spojíme dvěma vejci a dobře promícháme. Z těsta uděláme v troubě dvě tenké omelety (pečeme na pánvičce). Teplé omelety potřeme rybí směsí, zatočíme, nakrájíme na porce dlouhé asi 3 cm, máčíme v rozšlehaném vejci, obalujeme ve strouhance a smažíme.
Fotky receptu Rybí roláda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!