Vložil: | Hankca |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí salát a la Szeged :
450 gramů uvařeného filé z candáta
| 450 gramů uvařeného filé z kapra
| 450 gramů uvařeného filé ze sumce
| 2 pórky
| 5 paprik (nepálivých)
| 400 gramů rajčat
| 1 salát,
| 1 sklenice oleje
| 1 sklenice vinného octa
| 1 cibule
| pažitka,
| sůl,
| pepř,
| kečup
Postup přípravy receptu Rybí salát a la Szeged :
Uvařené rybí filety nadrobíme na malé kousky. Rajčata spaříme a oloupeme, papriky rozkrojíme a zbavíme semínek, obé nasekáme na malé nudličky nebo kostičky. Pórek nasekáme. V samostatné nádobě smícháme olej s octem, dochutíme solí a pepřem a přidáme nasekanou na drobno cibuli, pórek a nasekanou pažitkou. Všechno pečlivě promícháme, přidáme papriku, rajčata a rybí maso a podle chuti přimícháme kečup. Rybí salát a la Szeged vložíme do lednice, pořádně vychladíme a podáváme s listy salátu.
Fotky receptu Rybí salát a la Szeged :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!