![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená uzená makrela se špenátem: Špenát natrháme na větší kousky. Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme smetanou a rozšleháme, přidáme špenát a moučkový cukr. Dusíme 15 minut. Makrelu vykostíme, nakrájíme na kousky a ope ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí hamburger s kečupem: Plátky rybího filé potřeme solí, ochutíme pepřem a paprikou a opečeme na oleji. Žemle rozkrojíme, vložíme do nich rybí filé a plátek sýra a rozpečeme v horké troubě. Pak vyjmeme, pootevřeme, dovnitř ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelský pangas: Filé pangasius nakrájíme na kousky. Přidáme koření a sójovou omáčku, promícháme a necháme uležet. Jablka oloupeme a nakrájíme na čtverečky, cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo.
Na hluboké pánvi op ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mandaríni: Maso a filé rozemeleme, promícháme s bílky, škrobem, solí, pepřem, glutasolem a červeným vínem. Ze vzniklé hmoty utvoříme malé válečky a opečeme je na oleji. Rozdělíme na porce. Šťávu z mandarinkových ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí fondue se šunkou na toastech: Veku rozkrájíme na tenké plátky a na tuku opečeme toasty. Rybí filé povaříme 5 minut ve 200 ml vody se lžící citronové šťávy a se špetkou soli, potom necháme prochladnout. Vodu s vínem přivedeme téměř ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nepravé humrové chlebíčky: Rybí filé uvaříme s kořením ve slané vodě a necháme vychladnout. Pak vyndáme koření a z rybího filé vybereme kosti.
Filé jemně pokrájíme, přidáme najemno nasekanou cibuli i okurku. Vmícháme sáček m ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pražená rýže s krevetami: Vejce rozšleháme se solí a usmažíme na rozpáleném omastku. Přidáme krevetky, kapii, máčené černé houby, pórek, spařené bílé zelí, vše nakrájené na kostičky, zamícháme, přidáme vařenou rýži, Wei-su, ka ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nudle s krevetami: Vařené nudle upražíme po obou stranách a dáme stranou. Krevetky rozdělíme na menší kousky a obalíme v těstíčku, z bílků, škrobu, soli a vody a usmažíme a dáme stranou. Do pánve dáme vývar, přidáme spa ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kalamáry s rybími bramboráčky: Uvaříme maso sladkovodní ryby - kapra. Lze použít maso obrané z vařených kostí po filetování kapra.
Brambory nastrouháme nahrubo a přidáme koření, mouku, najemno nasekanou cibuli, česnek a nakrájen ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aljašská treska v županu: Filety nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem, citr šťávou a necháme asi 20 min marinovat. Potom obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s kečupem, paprikou, ve strouhance ... …více»
|