Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
27. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s olivami na kari: Lososové maso (naporcované kostky) necháme rozmrazit a pak rozkrájíme na kousky. Maso se drobí, ale snažíme se jej nakrájet na stejně velké kostky. Zakápneme citronem. Lososa dáme do misky, kam vmíchá ... …více»
|
26. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mořské parmy na bazalce: Zapékací misku silně vymažeme máslem, posypeme drobně krájenou cibulí, na ni urovnáme parmy, osolíme je, opepříme, pokapeme vínem a citronem. Přidáme houby krájené na plátky, kapary a spařená, oloupan ... …více»
|
26. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Kalamáry na víně: Měkkýše rozmrazíme, chapadla nakrájíme na nudličky, tělo na půl centimetru silné plátky, osolíme je a pokapeme citronovou šťávou. Cibule nakrájíme na kolečka a usmažíme dozlatova na oleji, přidáme měk ... …více»
|
26. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Linguine s mořskými plody: Na pánvi rozehřejeme olej, vmícháme jemně nasekaný česnek s petrželkou a mraženou směs mořských plodů a necháme na malém plameni dusit. Po rozmrazení směs zalijeme vínem. Když se víno vydusí, přidáme ... …více»
|
26. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Fettucine s tuňákem: Fettucine uvaříme v osolené vodě, cedíme a necháme okapat. Mezitím na oleji zpěníme stroužek česneku, který posléze vyjmeme. Na olej pak vložíme oloupaná, nakrájená rajčata a nasekanou petrželovou nať ... …více»
|
26. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Žraločí ploutve s krevetami: Na pánvi osmáhneme cibuli, zalijeme vývarem a povaříme. Přidáme maso ze žraločích ploutví, sůl, wei-su, žluté víno, špetku pepře, zahustíme máčeným škrobem a povaříme. Oloupané krevetky ohřejeme ve v ... …více»
|
26. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Dušené mušle Kauri: Cibuli a pórek nakrájíme na kostičky a krátce osmahneme. Přidáme namočené mušle, sójovou omáčku, žluté víno, sůl, Wei-su. Krátce povaříme a zahustíme máčeným škrobem a před dohotovením zakápneme někol ... …více»
|
26. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh se sladkokyselou omáčkou: Vykuchané pstruhy dáme do porcelánové misky se solí a žlutým vínem. Z mouky a škrobu a vejce uděláme tekuté těstíčko. Do těstíčka nalijeme studenou vodu, přidáme sůl, olej a obalíme v něj připravené p ... …více»
|
26. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Žraločí ploutve na sádle: Do vařícího vývaru v pánvi dáme na tenké plátky nakrájené žampióny a povaříme. Přidáme maso z krabů, okapané krevetky, bambusové výhonky, žluté víno a vše promícháme. Poté přidáme žraločí ploutve, sů ... …více»
|
26. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Humr v žampionové omáčce: Humra po délce rozpůlíme, z ocásků a klepet vyjmeme a nakrájíme na kousky maso. Osolíme je, okořeníme a lehce opečeme na másle. Přidáme citronovou šťávu, brandy, plátky žampionů, víno a dusíme 3 minut ... …více»
|