Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Losos s olivami na kari

Losos s olivami na kari
27. 12. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Losos s olivami na kari: Lososové maso (naporcované kostky) necháme rozmrazit a pak rozkrájíme na kousky. Maso se drobí, ale snažíme se jej nakrájet na stejně velké kostky. Zakápneme citronem. Lososa dáme do misky, kam vmíchá ... …více»

Mořské parmy na bazalce

Mořské parmy na bazalce
26. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mořské parmy na bazalce: Zapékací misku silně vymažeme máslem, posypeme drobně krájenou cibulí, na ni urovnáme parmy, osolíme je, opepříme, pokapeme vínem a citronem. Přidáme houby krájené na plátky, kapary a spařená, oloupan ... …více»

Kalamáry na víně

Kalamáry na víně
26. 12. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Kalamáry na víně: Měkkýše rozmrazíme, chapadla nakrájíme na nudličky, tělo na půl centimetru silné plátky, osolíme je a pokapeme citronovou šťávou. Cibule nakrájíme na kolečka a usmažíme dozlatova na oleji, přidáme měk ... …více»

Linguine s mořskými plody

Linguine s mořskými plody
26. 12. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Linguine s mořskými plody: Na pánvi rozehřejeme olej, vmícháme jemně nasekaný česnek s petrželkou a mraženou směs mořských plodů a necháme na malém plameni dusit. Po rozmrazení směs zalijeme vínem. Když se víno vydusí, přidáme ... …více»

Fettucine s tuňákem

Fettucine s tuňákem
26. 12. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Fettucine s tuňákem: Fettucine uvaříme v osolené vodě, cedíme a necháme okapat. Mezitím na oleji zpěníme stroužek česneku, který posléze vyjmeme. Na olej pak vložíme oloupaná, nakrájená rajčata a nasekanou petrželovou nať ... …více»
 

Žraločí ploutve s krevetami

Žraločí ploutve s krevetami
26. 12. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Žraločí ploutve s krevetami: Na pánvi osmáhneme cibuli, zalijeme vývarem a povaříme. Přidáme maso ze žraločích ploutví, sůl, wei-su, žluté víno, špetku pepře, zahustíme máčeným škrobem a povaříme. Oloupané krevetky ohřejeme ve v ... …více»

Dušené mušle Kauri

Dušené mušle Kauri
26. 12. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Dušené mušle Kauri: Cibuli a pórek nakrájíme na kostičky a krátce osmahneme. Přidáme namočené mušle, sójovou omáčku, žluté víno, sůl, Wei-su. Krátce povaříme a zahustíme máčeným škrobem a před dohotovením zakápneme někol ... …více»

Pstruh se sladkokyselou omáčkou

Pstruh se sladkokyselou omáčkou
26. 12. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Pstruh se sladkokyselou omáčkou: Vykuchané pstruhy dáme do porcelánové misky se solí a žlutým vínem. Z mouky a škrobu a vejce uděláme tekuté těstíčko. Do těstíčka nalijeme studenou vodu, přidáme sůl, olej a obalíme v něj připravené p ... …více»

Žraločí ploutve na sádle

Žraločí ploutve na sádle
26. 12. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Žraločí ploutve na sádle: Do vařícího vývaru v pánvi dáme na tenké plátky nakrájené žampióny a povaříme. Přidáme maso z krabů, okapané krevetky, bambusové výhonky, žluté víno a vše promícháme. Poté přidáme žraločí ploutve, sů ... …více»

Humr v žampionové omáčce

Humr v žampionové omáčce
26. 12. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Humr v žampionové omáčce: Humra po délce rozpůlíme, z ocásků a klepet vyjmeme a nakrájíme na kousky maso. Osolíme je, okořeníme a lehce opečeme na másle. Přidáme citronovou šťávu, brandy, plátky žampionů, víno a dusíme 3 minut ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !