250 g vepřové krkovičky bez kosti
| 250 g rybího filé nbeo masa z ryb bez kosti
| 1 lžíce červeného vína
| 2 bílky
| 0,5 lžičky glutasolu
| 1 lžíce maizeny
| pepř, sůl, olej na opečení
| 2 mandarinkové kompoty
| 1 sklenka vína
| 1 lžíce cukru
| 100 g vlašských ořechů
Postup přípravy receptu Mandaríni:
Maso a filé rozemeleme, promícháme s bílky, škrobem, solí, pepřem, glutasolem a červeným vínem. Ze vzniklé hmoty utvoříme malé válečky a opečeme je na oleji. Rozdělíme na porce. Šťávu z mandarinkových kompotů scedíme a promícháme ji s cukrem a vínem. Nakonec do ní vmícháme rozstrouhané vlašské ořechy a povaříme. Mandarinky rozdělíme na jednotlivé porce. Misky upravíme na stůl a do středu na vařič urovnáme kotlík s vařícím nálevem. V nálevu namáčíme kousky masa s mandarinkou. Příloha: bílé pečivo
Fotky receptu Mandaríni:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!