Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mandaríni

fotka Mandaríni
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Mandaríni:

250 g vepřové krkovičky bez kosti  | 250 g rybího filé nbeo masa z ryb bez kosti  | 1 lžíce červeného vína  | 2 bílky  | 0,5 lžičky glutasolu  | 1 lžíce maizeny  |  pepř, sůl, olej na opečení  | 2 mandarinkové kompoty  | 1 sklenka vína  | 1 lžíce cukru  | 100 g vlašských ořechů

Postup přípravy receptu Mandaríni:

Maso a filé rozemeleme, promícháme s bílky, škrobem, solí, pepřem, glutasolem a červeným vínem. Ze vzniklé hmoty utvoříme malé válečky a opečeme je na oleji. Rozdělíme na porce. Šťávu z mandarinkových kompotů scedíme a promícháme ji s cukrem a vínem. Nakonec do ní vmícháme rozstrouhané vlašské ořechy a povaříme. Mandarinky rozdělíme na jednotlivé porce. Misky upravíme na stůl a do středu na vařič urovnáme kotlík s vařícím nálevem. V nálevu namáčíme kousky masa s mandarinkou. Příloha: bílé pečivo


Fotky receptu Mandaríni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandaríni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !