![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrový závin s treskou: Eidam dejte do igelitového sáčku a vložte do vroucí vody asi na 20 minut až je měkký rozválejte ho na placku. Máslo a sýr rozmixujte, zbytek surovin nakrájejte na kostky, vše smíchejte a dejte na ... ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2008 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s krevetami a chřestem: Uvaříme špagety podle návodu na obalu.
Mezitím rozehřejeme v těžkém kastrolu olej a cibuli (nakrájenou na plátky) na něm podusíme doměkka, přidáme očištěný chřest a na plátky nakrájené vodní kaštan ... …více»
|
![]() |
22. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Špenátovo - lososové lasagne: V kastrolku rozehřejeme máslo, zasypeme moukou, prosmahneme a zalijeme mlékem do hustoty bešamelové omáčky. Dochutíme solí a rozetřeným česnekem a necháme mírně zchladnout. Na dno zapékací misky, kter ... …více»
|
![]() |
22. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami: Kousky ryby osolíme, posypeme kořením na ryby, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Mezitím si připravíme těstíčko z vejce, piva, provensálského koření a mouky. Ryby pak namáčíme v tě ... …více»
|
![]() |
22. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - nakládaný losos: Do skleněné nebo porcelánové misky nasypeme pět lžic soli a pět lžic cukru, nalijeme menší hrnek pomerančové šťávy, citrónové šťávy, přisypeme nakrájenou pažitku, petrželku a kopr. Vezmeme filet losos ... …více»
|
![]() |
21. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Štika po novohradsku s kari bramborami a fazolkami : Štiku nakrájíme na podkovy, které potřeme prolisovaným česnekem a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Mezitím si z mouky, mletého kmínu a sladké, nebo - máte-li rádi pikantní chuť - pálivé papriky připr ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh s opečenými mandlemi a slaninou: Filátka naporcujte, osolte (pokud je budete opékat hned) a vtlačte do nich nasekaný kopr i podrcený pepř. Pak rybu obalte v mouce (v téhle fázi vydrží v lednici pod fólií i den), opečte dozlatova na s ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na smetaně a na bylinkách: Lososové filety osmažíme dorůžova na másle, smetanu nalijeme zvlášť do kastrůlku a přivedeme k varu. Do hrnečku dáme půl lžíce hladké mouky a zalijeme studeným mlékem. Tuto směs důkladně rozmícháme a ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čertovo rybí filé: Paprikový lusk očistíme a současně s petrželovou natí ho jemně nasekáme. Přidáme hořčici, oregáno, olej a pepř a vzniklou směsí potřeme porce filé, vložíme je do pekáčku s trochou olivového oleje, pos ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený kapr na paprice: Kapra nebo menší štiku vykucháme, zbavíme hlavy a šupin, podél hřbetu rozpůlíme a opláchneme ve vlažné vodě.
Rybu nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a opečeme z obou st ... …více»
|