Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tresčí filety se špenátem

fotka Tresčí filety se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tresčí filety se špenátem:

600 g tresčího filé  | 600 g brambor  | 1 větší cibule  | 100 g slaniny  | 1/2 dl oleje  | 1 lžíce hořčice  | 1 dl bílého vína  | 1 stroužek česneku  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: zelené bylinky (petrželka, libeček, estragon)  | dle potřeby: alobal  | dle potřeby: máslo na potření

Postup přípravy receptu Tresčí filety se špenátem:

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky. Plátky tresky osolíme, a potřeme směsí z z hořčice, utřeného česneku a pepře a necháme je asi hodinu proležet.
Nasekáme bylinky, cibuli nakrájíme najemno a slaninu na kostičky. Slaninu osmahneme spolu s brambory a cibulí. Na alobal, rozdělený na čtverce a potřený máslem vložíme bramborovou směs a lehce orestovanou porci tresky.
Směs zakápneme bílým vínem a vytvoříme z alobalu kapsu a zapečeme v troubě.


Fotky receptu Tresčí filety se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tresčí filety se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !