Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.03. 2025
Dnes má svátek Františka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okoun v žampionové bylinkové krustě

fotka Okoun v žampionové bylinkové krustě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Okoun v žampionové bylinkové krustě:

4 lžíce celozrn. pšenič. otrub  | 4 filety z okouna zlatého  | 3 lžíce citron. šťávy  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 cibule  | 250 g žampiony  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce strouhanky  | 1 lžička provensálských bylinek  | 1 lžíce ajvaru (papriková, popř. papri­ková a lilková pasta)  | 2 lžíce strouh. parmazá­nu  | 100 ml smetany

Postup přípravy receptu Okoun v žampionové bylinkové krustě:

1. Celozrnný šrot namočíme do 5 lžic vody asi na 30 min. Mezitím omyjeme rybu, osušíme ji a po­kapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a vložíme do vymaštěně zapékací formy.
2. Cibuli nadrobno pokrájíme. Žam­piony očistíme a nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 180 °C.
3. V pánvi rozehřejeme olej a na něm zesklovatíme cibuli. Přidáme žampiony a opékáme asi 3 min. Poté jimi obložíme filety.
4. Pšeničné otruby smícháme se strouhankou, bylinkami, ajvarem a parmazánem. Touto směsí za­kryjeme žampiony a přelijeme smetanou. Pečeme v troubě asi 30 min. Lze ozdobit bylinkami.


Fotky receptu Okoun v žampionové bylinkové krustě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun v žampionové bylinkové krustě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !