Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
4. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Platýsí filety na pomerančovo-pórkové omáčce: Rybí filety omyjeme a osušíme. Osolíme je, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Po jedné straně potřeme křenem a přeložíme. Pomeranče oloupeme, rozebereme na dílky, štávu zachytíme. Feferonku omyj ... …více»
|
4. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Rejnok s pomerančovo-mátovou omáčkou: V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme olej a vložíme velmi lehce osolená a opepřená rejnočí křídla. Aby se maso i v nejvyšším místě propeklo, je třeba z každé strany cca 4 minuty. Poté zalijeme šťávou z ... …více»
|
4. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososová kapsa: Cibuli nakrájíme na kostičky a společně ji orestujeme na rozpáleném tuku společně s tymiánem a lososem. Směs zalijeme smetanou, osolíme a opepříme a krátce orestujeme. Hotovou směs necháme vychladnout ... …více»
|
4. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s hořčicovou omáčkou: Porce čerstvého lososa zbavíme kůže, omyjeme a osušíme. Osolíme, okyselíme citronovou šťávou a zakápneme olivovým olejem. Necháme půl hodiny odležet. Máslo necháme rozpustit.
Na hořčicovou omáčku smí ... …více»
|
4. 07. 2008 Těstovinová jídla
Příprava receptu Špagety s rajčatovo-tuňákovou omáčkou : Cibuli nadrobno rozkrájíme. Rozehřejeme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Oregano opereme, osušíme a otrháme lístky. Přidáme i s rajčaty k cibuli a asi 5 minut dusíme. Po 2 minutách přidáme hrášek a ... …více»
|
3. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr po uhersku: Porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce a ve větší pánvi na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran. Maso vyjmeme a do výpeku dáme drobně pokrájenou cibuli, oloupané, nakrájené houby, o ... …více»
|
3. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Matjes s červenou řepou: Cibuli nakrájíme na kolečka, matjesy příčně nakrájíme na kousky široké asi 1 cm. Oloupanou červenou řepu rozkrájíme na drobné kostičky a dusíme asi 15 minut na oleji. Osolíme, opepříme, okyselíme a ok ... …více»
|
3. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušený pstruh: Zeleninu nadrobno pokrájíme. S posekanou cibulí, zeleninou, bobkovým listem, meduňkou, celým pepřem, solí a 1 lžící cukru povaříme asi 15 minut ve 2 l vody. Přidáme ocet (1 lžíci ponecháme). Rybu vlož ... …více»
|
3. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořský ďas s kaparovou omáčkou: Plátky ďasa osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet. Potom obalíme v hladké mouce a opečeme na lžíci rozpuštěného másla v pánvi z obou stran. Dozlatova opečenou rybu uložíme v teple. Do pánve s výp ... …více»
|
2. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňákové brambory: 1. Předehřejte troubu na 220/200 stupňů. Brambory na plechu pečte asi deset minut. Mezitím smíchejte majonézu, šalotku nebo cibuli, sýr, tuňáka a petrželku. Dle potřeby osolte.
2. Brambory dejte ... …více»
|