Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s ořechovou omáčkou

Pstruh s ořechovou omáčkou
28. 06. 2008 Ryby +++-______
Příprava receptu Pstruh s ořechovou omáčkou : Pstruhy uvaříme v osolené vodě a necháme okapat a vychladnout. Na talíři je posypeme nasekanou cibulovou natí. Samostaatné podáváme omáčku připravenou z mletých ořechů smíchaných se solí a vodou. ... ... …více»

Jemný okoun s cibulovou nádivkou

Jemný okoun s cibulovou nádivkou
28. 06. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Jemný okoun s cibulovou nádivkou: Očištěné okouny rozřízneme ve hřbetě, odstraníme páteř a vykucháme. Vnitřek okouna pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi 20 minut odležet. Cibuli nastrouháme a promícháme se solí a pepřem, okoun .. ... …více»

Zapékané svatojakubské mušle

Zapékané svatojakubské mušle
28. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané svatojakubské mušle: Mušle připravíme podle klasického postupu. Očistíme je, omyjeme a otevřeme. Maso uvolníme z lastur a jikry (tzv. korál) oddělíme. Maso nakrájíme na plátky. Do žáruvzdorné mísy nasypeme vrstvu soli a . ... …více»

Sépie s okurkou v omáčce sanbai-zu

Sépie s okurkou v omáčce sanbai-zu
28. 06. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Sépie s okurkou v omáčce sanbai-zu: Sépii očistíme, omyjeme a zbavíme kůže. Nakrájíme na malé kousky, které povaříme v horké vodě. Okurku oloupeme, nakrájíme na tenoučké plátky a namočíme do slané vody. Zelné listy pokrájíme na drobné . ... …více»

Mečoun po námořnicku

Mečoun po námořnicku
28. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mečoun po námořnicku : 4 pěkné řezy mečouna, nejlépe z břišní části, kde je maso nejlahodnější, dáme do chladné vody. Mezitím zahřejeme v hrnci olej, přidáme 4 stroužky česneku, vykostěné třené sardelky a zelenou petrželku ... …více»
 

Uzený pstruh na kiwi

Uzený pstruh na kiwi
28. 06. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Uzený pstruh na kiwi: Filety podélně rozpůlíme a každou polovinu rozdělíme na třetiny. Kiwi rozkrojíme na širší plátky, ředkvičky nakrájíme na 6 dílků. Na každý plátek kiwi položíme kousek masa, ozdobíme smetanovým křenem ... …více»

Pangasius v křenu

Pangasius v křenu
28. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius v křenu: Pangasia osolíme, na másle lehce opečeme. Šlehačku smícháme s nastrouhaným křenem a sýrem. Pangasia směsí zalijeme a zapečeme v troubě. Podáváme s osmaženými bramborami. ... ... …více»

Mořská štika po zahradnicku

Mořská štika po zahradnicku
28. 06. 2008 Ryby ++-_______
Příprava receptu Mořská štika po zahradnicku: Na suchý pekáček dáme osolenou štiku a zalijeme lečem, přikryjeme alobalem a v troubě při 180oC dusíme 20min, pak odkryjeme, troubu vypneme a dopečeme v horké troubě do zlaté barvy. Podáváme s brambo ... …více»

Marinovaný mořský jazyk

Marinovaný mořský jazyk
28. 06. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Marinovaný mořský jazyk: Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Vinný ocet, vodu, cibuli a koření svaříme a necháme vychladit. Pak marinádu scedíme. Filé z mořského jazyka očistíme, zakapeme citrónovou šťávou, osolíme a ... ... …více»

Matjes s ovocem

Matjes s ovocem
28. 06. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Matjes s ovocem: Ananas oloupeme, podélně rozčtvrtíme a odstraníme vnitřní zdřevnatělou část. Dužinu nakrájíme na kostky. Banán nakrájíme na plátky, jablko a hrušku pokrájíme na kostky. Pomeranč pokrájíme na kousky. O ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !